vineri, 12 decembrie 2008

Sarbatorile de iarna...

Sarbatorile de iarna...

Ca intotdeauna in perioada asta toate magazinele vuiesc de oameni care se intrec cu Mos Craciun "care are cele mai frumoase cadouri" si in casele fiecarei familii se fac pregatirile pentru asteptarea mosului si a nasterii lui Iisus. In fiecare casa colindele rasuna si prevestesc Nasterea Domnului. Este cea mai frumoasa perioada a anului, atmisfera este minunata, si toti oamenii inceraca sa fie mai ingaduitori, mai calmi si sa lase rautatile deoparte si sa fie mult mai buni, sa daruiasca caldura, prietenie si numai ganduri bune.
Nasterea Domului este o sarbatoare speciala mai ales pentru copiii care stau cu fata lipita de geam si numarand fulgii de nea care cad si nimic nu ii mai dezlipeste de langa geam.
Adu-ti si tu aminte cum erai cand erai copil. Stateai cu fata lipita de geam numarand fulgii de nea ? Asteptand sa vina Mos Craciun si incercand sa fii cat mai cuminte pentru ca mosu' sa nu uite sa vina si la tine? In amintirea acelor vremuri incearca sa fii si acum la fel ... mai ales incearca sa daruiesti caldura , iubire, prietenie si incearca sa fii mai bun. Gandeste-te si la ceilalti nu numai la tine si impartaseste cu ceilalti bucuriile tale si din putinul tau da si altora care nu au cat ai tu. Incearca sa fii darnic sa imparti cum am mai spus si cu ceilati din putinul tau. Incearca sa dai un ban cat de mic si celor care stau pe strada incercand sa aiba sarbatorile mult visate de mult timp si care nu le au. Cei care stau in frig cerand un ban cat de mic si ai sa vezi cat de bine te vei simti dupa aceea numai gandindu-te ca ai ajutat un om sa isi ia o paine, o bomboana sau orice isi doreste si el pentru a-si indulci viata sa cea crancena. Incearca sa dai din ceea ce tie nu iti mai este trebuincios copiilor saraci, de la orfelinate pentru ca orice copil care primeste ceva cat de mic se bucura .
Iti doresc sarbatori fericite si sa ai parte numai de bine.

sursa: http://danielagheorghe.blogspot.com/

Niciun comentariu: