joi, 11 septembrie 2008


Faima sau iubire? Bani sau familie? Ce e mai important pentru vedetele noastre, viata din spatele scenei sau stralucirea in lumina reflectoarelor? Unele VIP-uri au ales sa se aseze la casa lor si sa uite, macar pentru o vreme, de camerele de luat vederi. Altele, avide de publicitate sau, pur si simplu, pasionate de meseria lor fac orice sa se mentina in centrul atentiei. O vedeta care a renuntat la viata mondena pentru una mai linistita este Ileana Lazariuc. Fost manechin, Ileana a defilat o vreme pe podiumurile de moda din Romania si a ocupat ani buni un loc de cinste pe copertele revistelor mondene. Fiica de cantareata, Ileana i-a urmat exemplul mamei sale, facand parte din formatia Trinity. Cand si-a dat seama ca nu are talent la muzica, vedeta a cochetat apoi cu televiziunea, prezentand o emisiune de divertisment.
Nora lui Tiriac si-a incercat apoi aptitudinile de actrita, obtinand roluri in cateva seriale si lungmetraje, printre care si “Supravietuitorul”. Aici, Ileana a fost nevoita sa se dezbrace complet in fata regizorului Sergiu Nicolaescu, aceasta fiind si cea mai recenta aparitie a vedetei pe micul ecran. Desi a fost apreciata pentru acest rol, Ileana s-a retras din lumina reflectoarelor, alegand sa-si intemeieze o familie cu Ion Ion Tiriac, la Paris. Cei doi au impreuna un baietel, Alexandru, si se declara fericiti in postura de parinti.
Diana Lascarescu a dat stirile de la TVR 2 pe viata de familie. Jurnalista s-a casatorit, in octombrie 2007, cu un om de afaceri potent, Dan Sucu, pe care l-a cunoscut in 2005. Acestia au deja un baiat, Dan Matei, in varsta de doi ani, iar la sfarsitul acestui an, Diana va mai aduce pe lume un baietel. Desi a declarat ca se va intoarce la pupitrul stirilor, la televiziunea publica, vedeta n-a mai facut acest pas, ci s-a concentrat asupra cresterii copilului.
Andreea Marin se dedica Violetei
Fosta prezentatoare la TVR, Andreea Marin a hotarat si ea sa ia o pauza de televiziune, dupa ani de zile in care s-a dedicat exclusiv carierei. Odata cu nasterea fetitei sale si a lui Stefan Banica jr, fosta “zana a Surprizelor” a renuntat la orice proiect TV, ocupandu-se, printre picaturi, de actiuni caritabile.O alta vedeta al carei vis dintotdeauna a fost sa devina mama este Sanda Ladosi. Dorinta i s-a indeplinit in 2007, cand Sanda si sotul ei, Stefan Tache, au devenit parintii lui Bogdan. Cantareata a adus pe lume primul ei copil la varsta de 36 de ani, simtindu-se pentru prima data in viata cu adevarat implinita si fericita. Sanda a lasat cariera deoparte, concentrandu-se asupra vietii de familie. In curand, vedeta urmeaza sa-i daruiasca lui Bogdan un fratior sau o surioara, ea fiind insarcinata in patru luni. O mamica fericita este si Issa, fosta membra a trupei Elegance. Aceasta a spus adio concertelor in favoarea sotului ei, Dani, si a baietelului lor. Vedeta, care altadata facea orice sa-si vada videoclipul la televizor, a realizat acum ca, pentru ea, familia este mai importanta decat orice.
Gravide sau mamici, nu vor sa dispara din showbiz
De cealalta parte sunt vedetele care au preferat sa ramana in showbiz, incercand din rasputeri sa se reinventeze pentru a fi pe placul publicului. Cantareata Corina, gravida in sase luni, nu a putut sa stea departe de lumea mondena nici macar acum, cand mai are putin si naste. Artista tocmai a filmat un videoclip la piesa “Let Go”, alaturi de solista de origine portoricana Lumidee. Corina a avut curajul sa se lase pozata in tinute destul de sumare, demonstrand ca poate sa arate bine si in postura de femeie insarcinata. O proaspata mamica, Ioana Ginghina, se axeaza in continuare pe cariera, continuandu-si proiectele profesionale. Desi a nascut de curand o fetita, Ioana nu uita de munca si planuieste sa se intoarca la filmarile pentru productia “Regina”, de la Acasa TV. La fel are de gand sa procedeze si Nicoleta Luciu, care spune ca-si va lasa bebelusul in grija sotului si a unei bone, “pentru ca eu nu pot sa-mi iau o pauza”.

Niciun comentariu: