duminică, 2 decembrie 2007


Azi, 1 decembrie 2007, in Bucuresti, capitala Romaniei, a avut loc o revolutie ce avea un scop inca necunoscut. Revolutia a fost condusa de Colonelul Bradut Inalt din Fier, adica un solid verde format din metale, fara suflet sau cap… la fel ca si cei ce l-au urmat… (Fragment din “Istoria secolului XI)

Si vai de capul meu ce a fost la Unirii ieri… Imi cer scuze ca voi jignii prieteni, cunostine, rude, tigani si oameni nevinovati … Dar voi aia ce v-ati dus la luminite ati fost … ţărani! VOI ATI VAZUT CE ATI LASAT IN URMA VOASTRA?

La 3 ore dupa aprinderea magificelor beculete ce nu fac decat sa consume energie elctrica… inca nu se putea circula pe la Unirii… PE JOS, zic! In centru era un politai care dirija… sau asa dadea de inteles… si cum dirija el asa se mai misca stanga-dreapta sa nu-l calce betivii… si cum se misca el asa se mai auzeau tot felul de sunete… sarmanul om nu mai avea asfalt sub picioare ci o groapa de gunoi.

Deci daca s-ar fi pus o bomba sub bradul ala … IQ-ul Romaniei ar fi crescut cu mult. Deci mai multi tigani si cocalari pe metru patrat nu am vazut in viata mea si nici nu credeam ca voi vedea…








Niciun comentariu: