marți, 13 noiembrie 2007

ANDREEA BALAN si PETRISOR RUGE, pe locul 1 duminica la “Dansez pentru tine”, in Mexic


Perechea formata din Andreea Balan si Petrisor Ruge a ocupat locul intai la concursul international ‘Dansez pentru tine’, din Mexic. Duminica seara, in cea de-a doua etapa a competitiei, Andreea si Petrisor au obtinut cel mai bun punctaj. Cu un total de 19 puncte, Romania a surclasat tara-gazda, Mexicul, care a obtinut 18 puncte. Conform comentariilor juriului, echipa noastra a dansat mambo mai bine decat latino-americanii. Cel mai prost in clasament s-a aflat Panama, pentru a doua oara consecutiv, riscand ca duminica viitoare sa iasa din concurs. Tot saptamana viitoare va avea loc o confruntare intre trei grupuri formate din cate trei tari participante.

Romania, alaturi de Panama si Columbia se vor infrunta la dans cu grupa formata din Slovacia, Mexic si Argentina si cea compusa din Paraguay, Ecuador si Costa Rica. In prima seara a concursului, Romania a ocupat locul 6, dupa ce a dansat quick-step. Si Dana Rogoz, membra a juriului international, a facut furori in America Latina. Zeci de barbati au postat mesaje pe site-ul emisiunii, laudand frumusetea actritei romane.

SURSA: www.kissnews.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

cu ce sa incep?sunteti cei mai buni,ati reusit sa scoateti in evidenta tara noastra.bravo!sunteti demni de admirat,si nu numai ca ati facut lucruri minunate si ati danasat incredibil,ci si va potriviti ca pereche,e ceva de inimaginat.succes si sper sa fie un succes real caci vi-l doresc din suflet!!!

ela&nico spunea...

sunte-ti cei mai tari...tineti-o tot asa....sunte-ti no 1....va potriviti si in cariera si ca pereche(cuplu).va pwp dulce si abia astept noul hit Andreea Balan &Petrisor

Anonim spunea...

SUNTE-TI CEI MAI TARI..........FELICITARI,ATI ARATAT CA SI TARA NOASTRA MERITA SA FIE DE LAUDAT NU ASEA CUM SPUN STRAINIII...............TINETO TOT ASEA.PWP